Over ons.

Wij maken uw doelgroep bereikbaar. Wij weten waar zij zich begeven, hoe zij zich gedragen en wat hen beweegt. Als full-service marketingbureau kunnen wij daarom deze doelgroep moeiteloos voor u bereiken. Of dat nu voor promotie, onderzoek of advies is. Wij zijn DriveMedia. Welkom.

Ons doel is verbinden. Wij willen adverteerders verbinden met de doelgroep die bij hun past. Het creëren van prettige contactmomenten centraal staat daarbij centraal, in alles wat wij doen. Wij geloven dat dit de basis vormt voor een duurzame relatie tussen mens en merk.

Vanuit onze achtergrond en ervaring met deze doelgroepen ontwikkelen wij campagnes die aansluiten bij hun belevingswereld. Zo hebben wij ons in de afgelopen jaren weten te bewijzen als specialist in het bereiken van allochtone Nederlanders. Wij helpen u dan ook graag bij het integreren van deze doelgroep uw marketingstrategie, zodat ook zij bereikbaar worden voor uw merk én campagnes.

Wij zijn DriveMedia. Wij bereiken uw doelgroep.

[button link=”http://www.drivemedia.nl/wp-content/uploads/2013/06/DriveMedia-bereikt-allochtone-Nederlanders.pdf” color=”#cc0066″ size=”4″ style=”2″ dark=”0″ radius=”5″ target=”self”] Onze bedrijfspresentatie[/button]

neem direct contact op

“DriveMedia maakt allochtone Nederlanders bereikbaar”

Twitter