Billboards.

Omdat allochtone Nederlanders nu eenmaal meer buiten te vinden zijn dan autochtonen, is de inzet van billboards van grote meerwaarde. Billboards kunnen overal ingezet worden op locaties waar allochtone Nederlanders veelvuldig aanwezig zijn. Zo kunt u de zichtbaarheid van uw merk op een eenvoudige manier vergroten. Wij hebben verschillende type billboards ter beschikking en kunnen deze gericht voor u inzetten op locaties waar veel allochtone Nederlanders komen.

Walking billboards
Om zichtbaar te zijn op locaties waar gewone billboards niet kunnen komen (drukke locaties en evenementen), hebben wij de beschikking over walking billboards. Dit zijn mobiele reclameborden die op de rug worden gedragen en zo een opvallende verschijning zijn in het straatbeeld. Tevens biedt deze vorm van reclame de mogelijkheid om persoonlijk met mensen in contact te komen en eventueel flyers te verspreiden. Hierdoor kunt u het bereik van uw campagne vergroten op plaatsen waar voor traditionele reclamevormen geen ruimte is.

Meer weten? Kijkt u hier voor meer info over walking billboards. Voor traditionele billboards of vragen kunt het beste contact opnemen.

neem direct contact op

“DriveMedia maakt allochtone Nederlanders bereikbaar”

Twitter